пʼятниця, 25 серпня 2017 р.

Рецепт м'ятного квасу

Сьогодні медики цінують м'яту за велику кількість фітонцидів- речовини , які володіють протизапальними та антимікробними діями .

Листя м'яти вміщає багато ментолу, тому навіть настойки та ефірне масло з них використовується як обезболюючий засіб.
 При серцебитті , депресії і безсонниці корисно заварювати та пити м'ятний чай. 
 А ми вам пропонуємо оригінальний рецепт квасу з м'ятою. Він прекрасно розширює та тонізує наші судини.
 Отже покладіть в трьохлітрову банку 300гр розімнутих сухарів з чорного хліба, залийте кип'ятком і настоюйте 4 години.
Потім злийте рідину, додайте 5-6 ложок листя м'яти, стакан цукру і  трішки дріжджі.
Через 10-12 годин процідіть та розлийте по бутилках.У кожну додайте 3-4 ізюминки. 
 Через 2 дні можна пити- квас готовий!
Смачні МЕДОВІ ПРЯНИКИ можна  подивитись  тут   http://medyanik.com.ua/



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.